Tietosuojaseloste

Luovonpuoji.fi on Luovon Puoji Osuuskunnan ylläpitämä verkkokauppa.

– Kaikki tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat.
– Hinnat sisältävät arvonlisäveron.
– Maksutapana on ennakkolasku.
– Toimitustapoina on nouto tai postitus lähimpään postiin.
– Ostokuitti tai laskukopio tulee säilyttää virhevastuuta varten.

tilaaminen

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin sopimus-, tilaus- ja toimitussehtoihin, jotka koskevat toimituksia. Tilauksen toimittamisesta ulkomaille kysyttävä erikseen. Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa nimi, postiosoite, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero.

Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu sähköpostilla ja puhelimitse. Asiakas sitoutuu tilauksen tekemisen jälkeen tarkkailemaan sähköpostiaan. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on jättänyt tilauksen. Järjestelmä vahvistaa tilauksen automaattisesti sähköpostilla. Automaattivahvistuksen jälkeen Luovon Puoji ottaa vielä yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse tilauksen tarkentamiseksi ja saatavuuden vahvistamiseksi. Luovon Puojin vastuu tuotteen huonosta saatavuudesta, viranomais- tai maahantuontirajoituksista tai kuluttajavaateista rajoittuu aina maksimissaan kaupan purkamiseen ja maksettujen rahojen palauttamiseen.

Hinnat

Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron (alv 24 %), mutta eivät kuljetusta.

Toimitukseen lisätään postikulut 10,90€.

Toimitus ulkomaille erikseen sovittaessa todellisten kustannusten mukaisesti.

Toimitus

Luovon Puoji toimittaa tuotteitaan asiakkailleen yleensä 3-5 arkipäivän toimitusajalla. Osa tuotteista on tilauksesta valmistettavia ja mittatilaustuotteita. Olemme aina yhteydessä toimitusajan sopimiseksi ja tässä vaiheessa asiakkaalla on vielä oikeus perua tilaus, mikäli toimitusaika on tavanomaista pidempi.

Maksuehdot

Tilaus maksetaan ennakkolaskulla. Lasku toimitetaan sähköpostitse, kun tilaus on vahvistettu ja toimitusajasta sovittu erikseen. Lasku tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan ennen tilauksen toimittamista.

Shopping Cart