Tervetuloa Luovon Puojin verkkokauppaan

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste Rekisterinpitäjä:
Luovon Puoji OsuuskuntaRekisteriasiat: Kirjallisiin rekisteröintiä koskeviin ongelmiin ja palautteisiin vastataan viimeistään kahden arkipäivän kuluessa. Rekisterin nimi:
Luovonpuoji.fi-asiakasrekisteri Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus:
Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja Luovon Puojin oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, Luovon Puojin ja/tai sen yhteistyökumppaneiden, mainostajien tms. mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella Luovon Puojin viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle. Rekisterin tietosisältö
Rekisteri sisältää maksimissaan seuraavat tiedot asiakkaista: 

 • Yhteystiedot (nimi, yhteystiedot (osoite) yhteydenottoa varten)

 • Tunnistustiedot (salasana/käyttäjätunnus) 

 • Demografiatiedot (ikä, ammatti yms.)

 • Kiinnostustiedot (eri tuoteryhmät)

 • Lupatiedot

 • Asiakassuhteen päättymistiedot   Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
  Tietolähteenä ovat verkkopalvelun asiakkaaksi rekisteröitymisen yhteydessä sekä asiakassuhteen kestäessä asiakkaalta kerättävät tiedot. Henkilötietojen päivittämiseen saatetaan käyttää väestörekisteriä. 


  
Säännönmukaiset tietojen luovutukset
  Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille. Mikäli asiakkaiden tietojen luovuttaminen Luovon Puojin ulkopuolelle tulee ajankohtaiseksi, asiakkailta pyydetään etukäteen asianmukainen suostumus. 


  
Tietojen poistaminen
  Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla rikollista toimintaa tms. 


  Rekisterin suojauksen periaatteet
  Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Luovon Puojin tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muin teknisin toimenpitein kuten kryptauksin huomioiden toimenpiteiden aiheuttamat kustannukset.   Kielto-oikeus
  Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten.
 • Jatka
  Pikahaku
   
  Kirjoita hakusanoja löytääksesi etsimäsi tuote.
  Tarkennettu haku
  Luovon Puojin kauppa
  Luovontie 231
  90480 Hailuoto
  Ostoskorisi on tyhjä

  Luovon Puoji // Puhelinnumero: 050 575 7516 // Sähköposti: info(at)luovonpuoji.fi