Tervetuloa Luovon Puojin verkkokauppaan

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste 



Rekisterinpitäjä:
Luovon Puoji Osuuskunta



Rekisteriasiat: Kirjallisiin rekisteröintiä koskeviin ongelmiin ja palautteisiin vastataan viimeistään kahden arkipäivän kuluessa. 



Rekisterin nimi:
Luovonpuoji.fi-asiakasrekisteri 



Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus:
Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja Luovon Puojin oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, Luovon Puojin ja/tai sen yhteistyökumppaneiden, mainostajien tms. mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella Luovon Puojin viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle. 



Rekisterin tietosisältö
Rekisteri sisältää maksimissaan seuraavat tiedot asiakkaista: 

  • Yhteystiedot (nimi, yhteystiedot (osoite) yhteydenottoa varten)

  • Tunnistustiedot (salasana/käyttäjätunnus) 

  • Demografiatiedot (ikä, ammatti yms.)

  • Kiinnostustiedot (eri tuoteryhmät)

  • Lupatiedot

  • Asiakassuhteen päättymistiedot 



    Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
    Tietolähteenä ovat verkkopalvelun asiakkaaksi rekisteröitymisen yhteydessä sekä asiakassuhteen kestäessä asiakkaalta kerättävät tiedot. Henkilötietojen päivittämiseen saatetaan käyttää väestörekisteriä. 


    
Säännönmukaiset tietojen luovutukset
    Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille. Mikäli asiakkaiden tietojen luovuttaminen Luovon Puojin ulkopuolelle tulee ajankohtaiseksi, asiakkailta pyydetään etukäteen asianmukainen suostumus. 


    
Tietojen poistaminen
    Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla rikollista toimintaa tms. 


    Rekisterin suojauksen periaatteet
    Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Luovon Puojin tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muin teknisin toimenpitein kuten kryptauksin huomioiden toimenpiteiden aiheuttamat kustannukset. 



    Kielto-oikeus
    Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten.
  • Jatka
    Pikahaku
     
    Kirjoita hakusanoja löytääksesi etsimäsi tuote.
    Tarkennettu haku
    Luovon Puojin kauppa
    Luovontie 231
    90480 Hailuoto
    Avoinna: klo 11-17
    2.-18.6. ti-su
    19.6. klo 11-15
    20.6.-16.8. ma-su
    17.-31.8. ti-su
    syyskuu: la-su

    Luovon Puoji // Puhelinnumero: 050 575 7516 // Sähköposti: info(at)luovonpuoji.fi