Tervetuloa Luovon Puojin verkkokauppaan

Luovonpuoji.fi on Luovon Puoji Osuuskunnan ylläpitämä verkkokauppa.

 • Kaikki tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat.

 • Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 • Maksutapana on postiennakko.

 • Toimitustapana on postitus lähimpään postiin.

 • Ostokuitti tai laskukopio tulee säilyttää virhevastuuta varten.  • Tilaaminen

  Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin sopimus-, tilaus- ja toimitussehtoihin, jotka koskevat toimituksia. Tilauksia toimitetaan ainoastaan Suomeen. Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa nimi, postiosoite, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero.

  Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu sähköpostilla ja puhelimitse. Asiakas sitoutuu tilauksen tekemisen jälkeen tarkkailemaan sähköpostiaan. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on jättänyt tilauksen. Järjestelmä vahvistaa tilauksen automaattisesti sähköpostilla. Luovon Puojin vastuu tuotteen huonosta saatavuudesta, viranomais- tai maahantuontirajoituksista tai kuluttajavaateista rajoittuu aina maksimissaan kaupan purkamiseen ja maksettujen rahojen palauttamiseen.

  Hinnat   Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron (alv 24 %), mutta eivät kuljetusta. Toimitukseen lisätään postikulut painon mukaan (postin hinnasto) sekä postiennakkomaksu (3,90 €).  Toimitus   Luovon Puoji toimittaa tuotteitaan asiakkailleen yleensä 3-5 arkipäivän toimitusajalla. Pyrimme ilmoittamaan, jos tuotteen käsittelyaika on enemmän kuin 5 päivää. Ennakkotilaustuotteilla on pidempi toimitusaika ja nämä tiedot löytyvät tuotetietojen yhteydestä. Jos tuotteen yhteydessä on kerrottu, että tuotetta ei löydy varastosta, on todennäköinen toimitusaika/saatavuus yleensä kerrottu tuotetietojen yhteydessä.   Maksuehdot   Tilaus maksetaan postiennakolla. Erikseen mainituista tuotteista, kuten luotolaisesta villapaidasta maksetaan varausmaksu Luovon Puojin tilille. Asiasta sovitaan sähköpostitse. Luovon Puoji ei maksa korkoa etukäteen maksettujen tilausten rahoille.
  Jatka
  Pikahaku
   
  Kirjoita hakusanoja löytääksesi etsimäsi tuote.
  Tarkennettu haku
  Luovon Puojin kauppa
  Luovontie 231
  90480 Hailuoto
  Ostoskorisi on tyhjä

  Luovon Puoji // Puhelinnumero: 050 575 7516 // Sähköposti: info(at)luovonpuoji.fi